Články

První naše kalendáře v prodeji!!!

Máme za sebou první sezonu v požárním sportu. Tým se semkl dohromady a chuť pokračovat vzrostla, proto jsme se rozhodly do našeho týmu zainvestovat. Jelikož jsme nezávislý tým prozatím bez větších sponzorů, musely jsme si veškeré výdaje v první sezóně platit samy (doprava, startovné). 

Nyní sháníme sponzory a vytvořily jsme projekt "kalendáře", který vznikl za účelem finanční podpory našeho týmu pro další sezónu. Z vlastních zdrojů jsme si zajistily způsob vytvoření, focení, make-up, místo, oblečení, tisk, propagaci a prodej. Tohle vše musel tým řádně promyslet a zrealizovat. Byla to zatím největší akce našeho týmu.

 Celý tento projekt náš tým více stmelil. Výnos z prodaných kalendářů půjde na startovné a dopravu v příští sezoně a případně i na další potřebné vybavení. Proto neváhejte a objednávejte kalendáře!!! Každý prodaný kus nám pomůže a posune nás blíž k realizaci naší vize.

Stačí vypsat kontaktní formulář, do kterého uvedete počet kalendářů a navrhovaný způsob doručení. My se ozveme a domluvíme se.

Vytvoření našich webovek

Jelikož jsme byly nuceni se osamostatnit a propagovat se samy za sebe, vytvořily jsem si kvůli propagaci webové stránky, aby jste nás mohli sledovat také na webu.

Nápad již dlouho byl v našich myslích, ale musel se někdo toho ujmout a začít. Řízeček začal tvořit "na tajňačku" tuto stránku a íčko se můžeme s vámi podělit o náš hasičský život.

 Budete zde nacházet vše kolem týmu. Postupně budeme sdílet další příběhy z našeho společného žití i nežití. 

Sledujte nás! Jak na webu, tak reálně.

Váše děvčata z týmu

Weby, kde nás můžete sledovat:
Firesport a Facebook 


"Pro koho je požární sport radostí i smutkem, pro toho je celým životem."

Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky